Nieuwsoverzicht
 

Regelmatig sponsort Mustang Demolition evenementen. Een voorbeeld daarvan is de sponsoring van de Westland Cruisers (zie http://www.westlandcruisers.nl )

En, ze zijn weer thuis, de 31 Westlanders die voor het goeie doel eventjes achtduizend kilometer hebben afgelegd. De Challenge Amsterdam-Dakar zit erop. En, belangrijker nog, de missie is volbracht: de Toyota Landcruisers zijn overgedragen aan medische posten in Gambia, het geld in de pot is toereikend voor de bouw van een psychiatrisch ziekenhuis in Banjul! Ruim drie weken lang waren de belevenissen van de Westlandcruisers te volgen op tv en via deze site. Rond de klok van zevenen was het uitgestorven in het Westland, omdat er belangstellend werd uitgekeken naar weer een nieuw Westlandcruisers-journaal. En met inmiddels 55.000 bezoekers hebben de cruisers ook op internet niet over belangstelling te klagen gehad.

Maar het is mooi geweest. Voor de vele volgers in het Westland is het afkicken geblazen, de 31 deelnemers zullen op adem moeten komen. Over drie maanden staat immers alweer de volgende krachtproef op het programma: op de step naar Peking.
Geintje.
Nieuwsoverzicht

 
 
 
 
 
 
 
Mustang Demolition, +31 (0)174 - 64 20 40, info@mustangdemolition.nl